lørdag 29. mai 2010

rolige dager på blogsida

Det har vært en rolig periode med lite kortlaging. Dagene har bare rast avgårde rett og slett.
For en stund siden fikk jeg promakers tusjene som jeg bestilte. Holder på å teste ut hvordan jeg skal fargelegge motiv med dem. Prøver meg fram med skyggelegging og legge farger lag for lag. Artig å lekse seg med. Så langt synes jeg at de fungerer veldig bra. Det har vært litt for lite tid til kortlaging i det siste, men tusjene og papir har vært med. Så litt fargelegging har det blitt.

Begynte tidligere i dag å pusle med et nyfødtkort til ei lita jenta- Skal gjøre det ferdig i morra og så kommer det forhåpentligvis et bilde her på bloggen over helga.

Ha ei fin helg folkens!

mandag 10. mai 2010

To konfirmasjonskort

Et lite og enkelt kort. Brukt alkoholblekk og laget bakgrunnen bak stempelmotivet.

Innsiden av kortet.
Gullbandet brukes til å feste pengegave og så er det også plass til å skrive en hyggelig hilsen til konfirmanten.
Hadde egentlig tenkt å bruke denne eksa som et bursdagskort, men så endte det med at jeg laget en eske med fire skuffer i stedet. Da fant jeg ut at jeg kunne bruke det som en del av et konfirmasjonskort i stedet.


Men nå blir det kortpause noen dager. Skal begynne å rydde opp i rotet jeg har laget på stuebordet og pakke bort sakern for ei stund. Blir ikke mer kortlaging før tidligst i neste uke.

Bursdagskort - easel card

Har laget et bursdagskort til ei som har bursdag på selveste 17.mai.
Kortet er et easel card inspirert av Trine sitt fargevalg på et lignende kort :D Var nemlig innom Trel i dag igjen og da ble det handlet enda mer papir og et nytt skjærebrett.










søndag 9. mai 2010

Ble ferdig til slutt :)

Da er bursdagskortet endelig ferdig. Mangler bare pepperet som skal ligge inne i skuffene og så er kortet klar for å sendes.


Øverst på eksen er det limt fast et kort. Inne er det en lomme som jeg kan stikke et gavekort i og skrive en liten hilsen.



Tekstene er hentet fra en bok som heter "Gratulerer med dagen". Kjekk liten bok med mange gode vers.

Eskekort

Selv om det er fint vær ute, så måtte jeg bare prøve å lage kortet med fire skuffer. Har nå fått ferdig ramma og innhold. Fått tekst i skuffene og nå mangler bare forsiden og pynten som skal være på kortet.
En ting er sikkert, det har tar sin tid å lage. Men blir nok å lage lignende kort til spesielle anledning. Dette kortet skal gies til mitt kjære søskenbarn som fyller tretti år til uka. Må prøve å få det ferdig i kveld slik at jeg får postet kortet i morra.

fredag 7. mai 2010

En annerledes korteske

Jeg har endelig funnet en tutorial på ei eske med fire skuffer :D

Så esken for første gang på bloggen til Aud Kirsten og jeg fikk lyst til å prøve å lage en slik eske som vist på bildet under

Hun har hatt en annen mal på siden sin med mål i inches (klikk på bildet), men jeg liker best cm. Fant tutorialen som hun laget for scor-pal.com og der er målene oppgitt i cm :)
Steg for steg i cm (trykk på linken)

lørdag 1. mai 2010

Bursdags candy


Sassys designs by Susie har en bursdagscandy ute å går. Du kan lese mer om den her.

ProMakers :D

Har i kveld bestilt promakerstusja. Så no er det bare å vente på at de kommer i posten. Gleder meg til å teste dem :D