torsdag 17. juni 2010

Pay it forward


Jeg har vært så heldig og fått en flott pakke fra Trines hobbyblogg.Tusen takk Trine! Denne skal jeg kose meg med i sommer :) Bildet vil av en eller annen grunn ikke vises rettveien. Prøvd å legge det inn flere ganger, men fortsatt samme resultat. Så da får det bare vær for denne gang.
Jeg meldte meg på "Pay it forward" hos Trine og var en av de tre første som meldte seg på. Nå er det min tur til å sende ut tre pakker til noen nye og da kan du være en av de heldige. Ønsker du å delta må du skrive en kommentar til dette innlegget og legge deg til som følger av bloggen min . Skulle det være seg slik at du ikke har egen blogg, legg igjen en kommentar og du vil allikevel være med i trekningen.

onsdag 16. juni 2010

Et herrekort

Jeg tok bilde av kortet før jeg gav det bort. Men da jeg skulle legge det inn i kveld så var ikke bildet på minnebrikken. Rare greier.
:(

søndag 13. juni 2010

Et motiv som ligger klar til bruk :)

Motivet er fra Mo Mannings digital pencil og det var et stempel som jeg bare måtte ha. Har fargelagt motivet med promakerstusjer og er ganske fornøyd med fargeleggingen. Ser at fargene endres etter hvert som tusjen tørker inn. Har ikke helt bestemet meg for hvordan kortet skal se ut videre, får se senere i kveld om det blir mer. Men akkurat nå har jeg ryddet bort alt og skal begynne å se litt på uka som kommer på jobb. Siste innspurt før ferien :D

Bursdagskort - easel card

Har laget et bursdagskort til ei jente som er glad i å spise is og som liker å sykle :)
Jenta med isen heter Lacie og er et stempel fra Mo`s digital pencil. Jenta på sykkelen er fra silkjestamps.


To bryllupskort

Easelkort
Arkene som er brukt her er vanlige bazzilkartong. Inne kortet er det stempel med tekst fra Ladybug and friends og Kort og godt.



Et TFT konvoluttkort til et brudepar. To forskjellige ark fra papirdesign sin bryllupskolleksjon og stempel fra ladybug and friends.


Fulgte oppskrift fra Bodils scrappeverden (TFT konvoluttkort). Det var et enkelt kort å lage og jeg blir nok å lage flere slike ved en senere anledning. :D

tirsdag 8. juni 2010

Noen små endringer på bloggen.

Jeg har lenge ønsket å dele bloggen inn i tre spalter. Nå har jeg endelig fått det til etter et tips fra Wenche.Tusen takk for tipset! Wenche har også en side med mange gode tips, så ta gjerne turen innom henne for å få nye ideer :D

Nå må jeg bare ordne litt på siden ellers

søndag 6. juni 2010

Fargelegging av motiv med promakerstusjan

Denne helga har jeg vært heime i Beiarn. Tok med meg promakerstusjan og noen ferdigstempla motiv. Fått prøvd meg litt på fargelegging og e synes tusjan er god å fargelegg med :)

Det eneste er at spissen kunne vært litt tynnere noen ganger, slik at det hadde vært lettere å fargelegge små detaljer. Men det blir vel lettere etter hvert.

Her er utvalg av det jeg har fargelagt :D (fargene er litt annerledes i virkeligheten)

Kort til ei nyfødt jente :)