tirsdag 21. desember 2010

Juleferie

Da har jeg tatt juleferie fra jobb og kortlaging. Holder nå på å rydde i kortsakene mine. Prøver å få litt system i sakene før jeg rydder det bort for denne gang. I det siste har jeg produsert en del te-lyskort, men desverre så ble det ikke tatt bilder. Mitt apparat er fortsatt forlagt et lurt sted :( og min kjære har sitt med seg på tur. Jeg får heller komme sterkere tilbake til neste år.

I Norge Rundt sist fredag var det innslag fra ei kortglad dame i Førde. Om du ikke fikk det med deg, så ta en titt på nett-tv (17.12). Mye inspirasjon å hente der. En ting er sikkert og det er at jeg etter jul skal prøve meg på gaveposer. Fått mange ideer av å se på akkurat dette innslaget i Norge Rundt. :D


Ønsker med dette alle kort og papirglade mennesker en riktig god jul og godt nytt år!


Juleklem fra Nina

søndag 19. desember 2010

4.søndag i advent

Denne helgen har vært ei helg med full avslapping. Kost meg med familien, mine foreldre og søsken. Vært ute på julegaveutlevering og ikke minst kortlaging. Har laget en haug med telyskort. Mamma som har bestilt og da var det bare å trø til. Bærer tilbake til byen igjen i kveld. To trivelige dager igjen på jobb og så er det juleferie :)

Blir desverre ingen bilder denne gangen, men skal se hva jeg får til i løpet av uka. Har noen flere prosjekter som jeg skal få gjort ferdig i kveld og i morgen :D

Ha en fin søndag!

søndag 12. desember 2010

3. søndag i advent

I dag er det 3 søndag i advent og jeg er heime i bygda denne helga.
Har kost meg med julebakst, og kortlaging. Har bakt Sarah bernard og lefser :) I dag har jeg kost meg med litt kortlaging og skal skynde meg å legge ut noen bilder av denne ukens produksjon. Nå er det nemlig tid for å pakke inn gaver og snart er det også middagstid her i huset. Så bærer det avgårde på Lucia konsert i kirka, før det er på tide å kjøre til byen igjen.














søndag 5. desember 2010

2.søndag i advent :)

I dag er det 2.søndag i advent og det har vært en sløve- og kosedag. Var nemlig på et strålende julebord med jobben i går, en utrolig flott gjeng å være på jobb sammen med. Verdens beste arbeidsplass :D :D :D

Dagen i dag har jeg brukt til litt kortlaging, men ikke så mye som jeg hadde planlagt. Men blir nok mer ut i uka som kommer :D I dag har jeg laget tre after eightbokser til. Mamma som har bestilt og skal gi bort til jul, så da måtte jeg til pers. Boksene er ikke pyntet ferdig enda, så bilder kommer senere. J

Mens jeg venter på at min kjære skal komme hjem fra arbeidsuka på Nygårdsjøen, så har jeg tent lys i adventspynten min. En litt annerledes adventspynt enn tidligere år. Er nemlig ikke en vanlig adventsstake, men et speilfat med en rødnisse, en blånisse og et grantre i glass. Telys bakom. Har bestilt de fra en butikk som heter glasstua. Har bestilt mye derfra og har mye forskjellig glasspynt, glassfat og smykker fra før av. I år hadde hun laget flott julepynt og da måtte jeg bare legge inn bestilling. Glasstua har egen side på facebook og der finner du mye flott :D Absolutt verdt å ta seg en tur innom den.


På bordet har jeg en adventsløper. Den heter"En løper på en kveld" og er sydd av min kjære mamma. Fikk den av henne til adventstida i fjor og jeg synes den er kjempefin å ha på bordet i denne tiden :D (fargene kommer bedre frem i virkeligheta)

onsdag 1. desember 2010

I dag er det 1.desember :)

I dag åpnet jeg første pakke i julekalenderen min. Ble veldig fornøyd med innholdet og gleder meg til fortsettelsen. Pakkene kjøpte jeg hos Kreativ hobby tidligere i høst og de har ligget klar lenge nå. Men nå er de endelig hengt opp på kalenderen :)