mandag 7. mars 2011

Et guttekort

I kveld fikk jeg gjort ferdig et enkelt kort til en gutt. Litt lite pynt på kortet, så får se om jeg skriver en kort tekst og limer på forsiden.


Nå blir det en liten pause fra kortlaginga, da jeg har andre ting som skal gjøres de neste dagene. Men jeg skal aldri si aldri, kan nok hende det dukker opp et kort til i løpet av uka. Får se hvor mye jeg får gjort og om jeg får litt tid til overs som kan brukes på kortlaging.
Ha ei fin uke :)

søndag 6. mars 2011

Et lilla kort

Har hatt en sløvesøndag med 5-mila på tv, kortlaging og middagsbesøk. Med andre ord en super søndag. Tar gjerne flere sånne helger .Eneste minuset var at min kjære fortsatt er borte på jobb, han går ikke av før på tirsdag :(

I dag har jeg lekt meg med puncher og spellbinders. Har prøvd meg på et lignende kort tidligere og trudde det skulle gå fortere denne gangen. Men det tok like lang tid som sist. Mye kutting og liming, men kort ble det til slutt.




Spellbinders
- Classic Scalloped Circles large (to forskjellige størrelser)
- Classic Squares large
- Standard Circles large

Hjertepunch fra EK som heter Folk Heart/small
En double edge punch fra Martha Stewart som jeg ikke husker navnet på

Deltar på Nordsalten-hobbyklubb sin utfordring # 25 Punch it.

lørdag 5. mars 2011

Ny bretteteknikk

Jeg har lenge fulgt med bloggen til Marianne som er DT hos StampARTic . Hun har en kjempefin blogg som det er verdt å ta en tur innom. Det er mye inspirasjon å hente hos henne :)

For en stund tilbake siden, så jeg at Marianne hadde laget et spennende tagkort, men jeg klarte ikke å forstå hvordan det ble laget. Klarte heller ikke å finne noen tutorials på det siden jeg ikke ante hva slags teknikk som var brukt. Men i går kveld oppdaget jeg at Marianne hadde laget en tutorial på akkurat dette kortet. Den finner du her hos StampARTic sin blogg.

Kortet heter "tag in a box card".






Dette var et artig kort å lage og det blir nok flere slike ved en senere anledning. Må bare kjøpe flere splittbinderser først :)
Deltar på følgende utfordringer
Wags`n Whoskers Stamps sin utfordring, Challenge 49 - More than 1 fold
Sukkersøtt utfordring # 115 - Lag et kort med hjemmelaget tag

torsdag 3. mars 2011

Surprise pop up card

I kveld har jeg leita fram kortsakene igjen og det var artig. Eneste er at alle sakene okkuperer kjøkkenbordet igjen og det er kjedelig å rydde opp :( Tror sakene skal få ligge til i morgen :)
Jeg har valgt å lage et surprise pop up card denne gangen (se forklaring i et annet innlegg). Synes det er artig at motivet røyser seg opp når taggen blir dratt ut. Denne gangen har jeg brukt et litt påskeaktiv motiv på kortet. Fikk det i julekalenderen min i fjor og endelig fikk jeg brukt det.




Med dette kortet deltar jeg på DYSU utfordring nr 9, JUST GREEN IT

Jeg har mange planer om å lage flere kort den neste uka, men tiden får vise om jeg får det til.