søndag 28. august 2011

Rolig helg

Denne helgen har jeg vært hjemme hos mine foreldre i vakre Beiarn. Kom fredagskvelden hit og kjørte fra regn i Bodø til finvær i Misvær og Beiarn. Deilig :) I går tok vi oss en tur til Rognan og fikk med oss dagene der. Litt handling ble det og det ble også tid til å spise møsbrømlefse. Nam nam. Heldigvis holdt værgudene seg på godsida helt til vi skulle dra hjem, så vi fikk en flott dag på Rognan.

Dagen i dag har jeg tilbrakt i jordbæråkeren. Måtte lage nye rader for å plante ut avleggerne som jeg satte ned i blomsterkasser i vår. Hele 45 planter er nå satt ned og da har jeg enda ikke rørt avleggerne som er på plantene nå. I dag var det sol og varmt ute, hele 22 grader i skyggen så jeg vil si at det var perfekt vær for uteaktivitet. Ble god og varm i allefall.


Nå er det straks på tide å vende nesen tilbake til Bodø igjen, for helgen er straks over. Men først skal jeg ut å hjelpes til litt på gården med å få inn tre kviger som skal kalve snart. Blant annet denne som vises på bildet under.

Ingen kortlaging på meg denne helgen, men satser på å komme sterkere tilbake neste uke :)

Ha en fortsatt fin søndag!

onsdag 24. august 2011

Kort til en 40-åring

Endelig ble jeg ferdig med et kort. Begynte med kortet på mandag, men ble fri for blekk på skriveren og fikk dermed ikke skrevet ut det stemplet jeg ville ha. Satte meg ned igjen i går kveld og trodde at alt var i orden. Men nei da. Manglet dessverre en blekkpatron og skriveren kunne ikke printe ut uten akkurat den. Så da var jeg like langt. Men i dag var alt i orden så nå er kortet ferdig.

Dette kortet er til et søskenbarn som fyller 40 år til helgen. Det ble ferdig  i rett tid og når akkurat fram i tide til dagen om det blir postet i morgen :)





Motivet er fra Kenny K og heter Cheers.
Svart kartong fra Bazzil.
Mønsterark fra papirdesign.
Fargelagt med promakers.



fredag 12. august 2011

Bursdagsgaven min

Jeg fylte 31 år 27.juli, men var bortreist på selve dagen. Da ferien var over og jeg kom heim til Beiarn,  fikk jeg en pakke fra lillesøstra mi (Beiarpia). Hun har brukt sommeren på å strikke en soljakke til meg. Så nå er jeg den heldige bruker av en soljakke :D :D :D :D :D :D  Jeg skrev et innlegg her i midten av juni og ønsket henne velkommen til blogverden og da var soljakken et av prosjektene som hun hadde lagt ut bilder av. Lite visste jeg da at det var jeg som skulle få den :)



Hun har holdt på med flere prosjekter mens hun har vært hjemme. Blant annet sydd seg veske og kjole med mer. Vil du se mer til hennes prosjekt så er det bare å gå inn på blogen hennes.

onsdag 10. august 2011

Ønskeliste hos That just so cute

That just so cute feirer at det er to år siden de startet opp og i den forbindelse ønsker de å se følgerne sine ønskelister. Frist for å legge inn er 26.august og da trekkes det et gavekort. Det som står på lista må hentes fra sponsorene deres.

Her er ønskelisten min:
Papirplaneten har mange flotte stempler og jeg kunne godt tenkt meg Kennflere stempler fra den serien. Disse to står høyt oppe på lista
   - All That
  -  Cheers Dude
I tillegg har Papirplanten mange spellbinders dies og de får jeg aldri for mange av :)

Creativica  har også mye fint, men herfra er det stempler fra Nellie Snellen og Sarah Kay som kommer på listen min.
- Dawn with birthdaycake
- Lucy & Kitten

Wild rose studio er en nettbutikk som jeg aldri har vært innom tidligere. De hadde utrolig mye fint, så spørs om jeg ikke må legge inn en bestilling der etter hvert :)
- Pickle with a sledge (et nusselig stempel)
- Grandad relaxing (aldri nok stempler til en mann)
- Cheers
- Time for a pint
- Lady with wine

Enda er det mye mer jeg kan legge på lista, men det er nok for denne gang :)


søndag 7. august 2011

Papirpikene åpner nettbutikk

Lørdag 6.august åpnet Papirpikene ny nettbutikk. I forbindelse med åpningen har de lagt ut mange gode tilbud og ikke minst en blogcandy.

tirsdag 2. august 2011

IKEA

Nyter fortsatt gode feriedager og har nå vært en tur i Sverige. I den forbindelse har jeg vært en tur innom ikea og der finnes mye rart :) Fant blant annet noe jeg kunne bruke til oppbevaring av kortsakene mine :) Det ligner det som du ser på bildet under, bare at jeg har andre størrelser på boksene. Dette er egentlig noe som brukes til oppbevaring av leker, men kan nok brukes på kortsaker også




(bildet er hentet fra Ikea sine nettsider)

Hadde sett litt på nett før jeg dro på ikea og hadde egentlig sett meg ut en med to eller 3 deler, men den var de fri for. Men kjøpte en del uansett. Kanskje får jeg ting litt mer i system nå :)


Det skjedde noe rart med teksten, da jeg la inn bildet, men det får gå for denne gang.