onsdag 28. juli 2010

Bursdagsfeiring

I går ble jeg medlem av tjueti-klubben :D

Dagen ble feiret sammen med familie, slekt og gode naboer heime i Beiarn. Hadde en super dag og fikk utrolig mye fint.

Av mine foreldre og søsken fikk jeg gavekort på cape til min blåe nordlandsbunad. Fått gavekort der det står at regningen skal sendes til dem. Trodde det var noe annet jeg skulle få og ble kjempeoverrasket. Så nå blir jeg ikke å fryse om været skulle bli dårlig :D :D :D :D


Av min kjære samboer fikk jeg noe som jeg hadde ønsket meg lenge. Jeg fikk nemlig en Epic six maskin :D :D :D :D Så nå skal det stanses ut masse. Jeg er på utkikk etter et alfabet som kan brukes til denne. Tar gjerne i mot tips på gode nettsteder der jeg kan kjøpe alfabet og andre diez til denne maskinen.

3 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med vell overstått tjuetiårsdag. :) For noen supre gaver du har fått. Jeg er på Hamarøy uten kortutstyr, så jeg strikker isteden. Gleder meg veldig til å komme hjem til hobbyrommet etter hvert. Været har vært deilig de siste dagene, og da er det veldig godt å være mye ute.

  Ha en fortsatt fin ferie. Blir spennende å se når du tar i brukt Epix sixen.:)

  SvarSlett
 2. De få jeg har har jeg kjøpt hos Papirdesign og hos Trel. Jeg har ikke kjøpt alfabet ennå, må finne et som er bruktbart til mye. :) Fant en fin swirl hos Trel, men det er en punch. Papirplaneten.no har billige spellbinders. Til vanlig koster de 249, men hos dem koster de 179. Tror vi kan bruke alle typer dies. :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med overstått!!
  Du har fått flotte gaver av familien din : )

  I dag kom pakken fra deg, tusen takk!!
  Alt falt i smak : )
  Kjempekoselig med overraskelse i posten : )
  Ha en fin sommer videre!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!