mandag 25. juni 2012

Et bryllupskort

Mamma har bestilt et bryllupskort til en prest. Det er nemlig presten i bygda som selv skal til alters, så hun ønsket et kort som passet til det. Og da passer det godt å bruke de fine arkene fra papirdesign sin ryllupskolleksjon :) Ellers er forsiden av kortet  pyntet med hvite hjerteperler, rød ramme rundt motivet, blondekant (brukt blondepunch), rødt band med gullhjerter og teksten "True Love".
Verset inni kortet er hentet fra Bibelen og 1.Korinterbrev, kapittel 13, vers 4-7 og handler om kjærligheten. Avrunder det hele med med teksten med teksten "Så blir de stående, disse tre: tro, håp og kjærlighet. Men størst bland dem er kjærligheten" (også fra Korinterbrevet, men noen vers senere). Teksten i seg selv sier så mye om hva kjærlighet er og det passer perfekt til dette kortet. Ellers så er det pyntet med røde hjerter og mønsterark. I tillegg er det en liten ramme for å skrive inn en personlig hilsen til brudeparet.

Baksiden er det ikke noe ekstra med, annet enn at jeg har brukt mitt nye personlige stempel. Mange som har sagt at jeg må huske på å skrive på at det er jeg som har laget kortet. Blir enda mer personlig når kortet skal gies bort.


Må bare beklage de dårlige bildene. Hadde tenkt å ta bildene med fotoapparatet og hadde god tid til å få det gjort. Men plutselig så var tiden gått og skyssen kom, så da måtte jeg bare ta et par bilder med mobilen i full fart. Så sånn er den saken. 


Har noen  kort til som skal lages i tiden som kommer, så satser på flere innlegg snart.

Ha en fortsatt fin uke!


1 kommentar:

  1. Stilig trappekort, det må jeg prøve meg på! Ligger en award i bloggen min til deg om du vil ha den :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!