onsdag 19. september 2012

Enda et jubilantkort

Her kommer enda et kort til en jubilant. Denne gangen til et søskenbarn som fylte 30 år i august. Vet at hun setter pris på at noen tar seg tid til å lage noe, så da ble det ekstra artig å lage et kort spesielt til henne :)
Det har vært dårlig med kortproduksjon på meg i sommer. Ble to kort i juli og ellers ble det svært lite kortlaging. Har nytt sommeren og fridager, selv om ikke været har vært det beste. Rett og slett tatt ting som det kom. Nå er det høst og den har vært travel så langt. Mye å gjøre i forbindelse med oppstart av nytt arbeidsår, samt en del nye arbeidsoppgaver å sette seg inn i. I tillegg er det mye som skjer på privaten for tida, oppussing med mer. Så kortsakene mine er pakket ned i esker sammen med mye annet og det ser ut som de blir værende der en god stund til. Litt tungvindt å lage kort, når en alt av utstyr er pakket ned. Om jeg skal sette meg ned, så må jeg pakke opp og pakke ned igjen og det frister ikke. Men får se hva det blir til etter hvert. Skal i allefall ta med tid til å fullføre ryddeprosjektet i forhold til stemplene, få de umonterte inn i cdcover og merke etter tema.


Uansett om det ikke kommer så mange innlegg fra meg den neste måneden, så er jeg ukentlig innom og ser på andre sine blogger. Mye inspirasjon og tips å hente ute på nettet. 
Ha en fortsatt fin uke!


Nina

2 kommentarer:

 1. Så fint dette kortet var :)).
  Kjempemorsomt motiv du har fått tak i også:)
  Lykke til videre med oppussinga da..

  SvarSlett
 2. Så flott kort! Herlig motiv du har brukt, og lekker bretteteknikk!
  Ha ei fin uke!
  Klem fra Kjersti:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!