søndag 26. september 2010

et lite eksperiment

Satt og surfet på nett her om dagen, var innom den ene kortbloggen etter den andre. Til slutt kom jeg over en blogg som heter Tese prickiformar. Der fant jeg et brettekort som jeg fikk lyst til å prøve meg på. Hun hadde lagt ut både eksempler og mal på bloggen, så nå har jeg prøvd å lage et slikt kort selv.

Første forsøk startet og selve brettingen gikk greit, men jeg syntes det var vanskelig å få fine rette kanter. Tror kartongen ble litt for tykk, men det gikk på et vis. Her er et bilde av første forsøk :)


Forsøk to gikk mye bedre. Fikk også til å bruke brettekniven på skjørebrettet og da ble straks kantene finere. Motivet er et digitalt stempel kjøpt fra Mo Manning og er kjøpt inn for akkurat dette kortet. Dette kortet skal gies bort til en dame som er veldig glad i katter og da passet dette motivet godt :)
Motivet er laget som en tag og det er på samme tid låsen som holder kortet samlet. Når tagen taes ut, åpnes kortet opp.Har flere prosjekter på gang, men deter det enda ei stund til jeg er ferdig med. Et eskekort til noen som snart har runddag.

Ha en fortsatt fin søndag!

2 kommentarer:

 1. Flott kort og kjekk bretteteknikk : )

  På kortet mitt er det en Sizzix dies jeg har kuttet ut den turkise rammen med og den hvite er en Nellie Snellen dies som jeg har kjøpt hos Kortgleder. Den ligner på spellbinders, men er tynnere,mye billigere og kutter greit synes jeg.
  Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 2. Men se där:) Så flott det blev. Kul att kunna inspirera dig:)
  Klem Tesa

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!