søndag 7. november 2010

After eight

Har laget to after eight esker. Synes at de er grei å lage, men jeg sliter litt med å få pyntet de på utsida. Av en eller annen grunn er det veldig vanskelig. Blir ikke helt fornøyd med dem. Tror jeg må se om jeg finner meg et tekststempel som kan være på lokket, eventuelt et lite bilde. Om eskene skulle vært førjulsgave eller del av en julegave, så hadde det vært greit. Da hadde det bare vært å pyntet litt med smånisser og sånt. Men her er temaet vinter og ikke jul. Da ble det straks verre å pynte. Jeg legger ut bilder av dem her og tar gjerne i mot tips om noen har :) (Bildene er ikke de beste. Har desverre forlagt kameraet mitt og brukte et gamelt apparat)


Inni eska er det en tekst i lokket som handler om å bruke de mulighetene man har. Jeg har også laget en løs del som skal ligge oppå after eight. Den er det muligheten til å ta ut og skrive en hilsen til den som skal få eska.
Har flere prosjekter på gang, så får se om jeg får lagt ut mer senere.

Ha en fortsatt fin søndag :D

1 kommentar:

  1. Kjempefine esker du har lagd. Har du lagd mal etter en after-eight eske? Jeg har flere prosjekter liggende halvferdige her. Har begynt å hekle snøkrystaller jeg skal henge i vinduet, det var kjempegøy.

    Ha en fin søndagskveld!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!