onsdag 7. desember 2011

Kort til ei nyfødt lita jente

Samboeren min fikk en hyggelig sms fra sitt søskenbarn i dag. Kom nemlig ei lita frøken til verden i dag og hun skal hete Vilje. Måtte da bare sette meg ned å lage et kort, slik at han får sendt avgårde en liten gave til den nyfødte før helga.

Under ser du hvordan kortet ble til slutt. Eneste som mangler er en tekst på forsiden. Det skal stå "Velkommen til verden lille venn" eller bare navnet hennes.Må tenke litt på det til i morgen. Får uansett ikke gjort det ferdig i kveld da jeg plages med skriveren. Fikk ny pc for en ukes tid siden og trodde det bare var å legge inn drivere. Men det var dessverre ikke fult så enkelt. Satser på å få ordnet det i morgen, slik at vi får postet gaven.Hmm. Har fortsatt problemer med at bilder vises feil vei. I tillegg kommer det en feilmelding på selve blogsiden i forhold til noe som heter Photobucket. Noen som vet hvordan det kan fjernes?

Ha en fortsatt fin uke!

4 kommentarer:

 1. Nydelig kort :)). Det er så artig å lage kort til til sånne små:). Tusen takk for tips om strikkeoppskrifter. Det var mye å lete gjennom i "Drops". Skal se om jeg ikke klarer å finne noe jeg liker der. For å snu bildene dine i bloggen, må du sikkert gjøre det på pc'en først. Jeg ble plaget med et bilde, og det fungerte. Lykke til :)).

  SvarSlett
 2. Hei og tusen takk for koselig hilsen i hula mi.
  Ja bokser er en smart ting og dekorere, kan jo ha så mye spennende i de ;)
  Kjempe søtt kort du har laga :)
  Ha en fortsatt fin og kreativ advent.
  Lille

  SvarSlett
 3. Så koselig å lage nyfødtkort, nydelig var det. Måtte jo pynte bloggen til jul, for jeg har ikke fått pynta noe i huset. hi, hi

  Siden jeg fikk overraskelsesbesøk av søstra mi, så bruker vi tida på å skravle og kose oss. :):)

  SvarSlett
 4. WOW, så lekkert nyfødt kort:)
  Takk for gratulasjonen i bloggen min:)
  Klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!