tirsdag 25. januar 2011

Kortkurs med bretting som tema

I går kveld var jeg på kurs hos Trel i Bodø. Det var et kjempetrivelig kurs med en flink kursleder og ikke minst mange trivelige kursdeltakere. Var ikke så mye prat i oss der vi satt i dyp konsentrasjon over kortene våre. Tror nesten kursleder syntes at vi ble for stille innimellon :)

Jeg meldte meg på kurset for å få litt inspirasjon og ikke minst motivasjon til å sette i gang igjen. Motivasjonen har ikke vært der og heller ikke tiden til å sette seg ned igjen. Derfor har det i denne perioden vært så og si null produksjon, men nå er jeg endelig i gang igjen. Kurset ga mange nye ideer og jeg har flere planer for nye kort.

Temaet for kurset var bretteteknikker og vi fikk vist tre forskjellige måter å brette kort på.
Under ser du bilder av kortene som ble laget på kurset. Desverre kommmer ikke fargene heltfram på bildene, de er mye finere i virkeligheten.
Brettekort med fotostempel
Et lite og enkelt brettekort.
Bildet under viser innsiden av kortet og av en eller annen grunn vil det bare vises fra siden. Det ligger rett på pcen, men når det blir lasta opp så ligger feil. Hmmm! Rare greier.

5 kommentarer:

 1. Hei Nina! Tusen takk for kjempekoselig kommentar i bloggen min!!! Så utrolig mange flotte kort du lager! Morsomt med sånne brettekort. Jeg har enda ikke prøvd meg på så mange ulike kort.
  Kjolekortet har jeg laget etter en mal som ei venninne hadde kjøpt. Skal se om jeg kan få tegnet det av og lagt det ut en dag. Kos deg masse med å lage de flotte kortene dine! Ha ei fortsatt fin uke! Trine

  SvarSlett
 2. Veldig veldig fornøyd med kurset. Så flott blogg du har :)

  Linda

  SvarSlett
 3. Ja det hadde vært morsomt å vært med på flere kurs, så hvis de har flere nybegynnerkurs med andre teknikker så må man melde seg på:) dette har jeg virkelig fått sansen for:)

  SvarSlett
 4. Flotte kort:)
  Tusen takk for at du er med på blogcandyen min:)

  SvarSlett
 5. Kjempefine kort du lagde på kurset. Den øverste typen har jeg lagd, men ikke de andre to. Da har du kanskje kjøpt deg noen nye spellbinders??
  Nå er det bare en gjest igjen her så nå er bursdagsfeiringen snart over. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!