onsdag 19. januar 2011

Snart helg igjen :)

Jeg gleder meg til det blir helg, da er jeg ferdig med det verste stresset på jobb. Skal rett og slett kose meg med å strikke videre på julegaven min og kortlaging : D I det siste har det ikke vært tid til noen av delene, så det skal bli deilig å ha tid til sånt igjen.
Til jul fikk jeg strikking i julegave fra min mamma og pappa. Fikk ei strikkalue og inn den lå det ei mønster og en lapp. På lappen stod det at garnet lå hjemme og at jeg skulle få så mye hjelp jeg trengte. Likte julegaven godt, men må bare si at jeg har fått mye hjelp underveist til å forklare mønster og vise praktisk. Nå har kommet meg så langt at jeg har begynt med fletting og det var ikke bare bare fant jeg ut. Har aldri prøvd det før, men foreløpig har det gått bra. Blir vel litt prøving og feiling når jeg nå skal ta det opp igjen etter to uker uten strikking.
Her ser du et bilde av genseren. Gleder meg til den blir ferdig :)

2 kommentarer:

  1. For en tøff julegave, gleder meg til å se den ferdig. Jeg har begynt å strikke sjal. Blir et par omganger pr. dag. Gleder meg til helg ja, og siste konvolutt er limt igjen. Har en oppgave som skal leveres 2.februar, men det tenker jeg ikke på akkurat nå. :):)

    SvarSlett
  2. hehe.... no jobba e hardt me gensern dinj! tar litt ti ja!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!