mandag 30. mai 2011

Tre kort rett i søpla

Har de siste kveldene prøvd å få laget ferdig de de siste konfirmantkortene. Men det hele endte med at jeg har kastet tre kort  rett i søpla. Klarte SELVFØLGELIG å gjøre noe feil da jeg monterte kortene og så klarte jeg ikke å ordne det uten å ødelegge dem. Akkurat det samme skjedde i kveld også, men endte til slutt med at jeg fikk ferdig et jentekort til, så nå er alle jentekortene ferdig. Har bare et guttekort eller to igjen  og så er jeg ferdig med alle konfirmasjonskortene  for denne gang og kan begynne å lage andre kort igjen :)

Siste problemet som oppstod i kveld, var at bildene ikke ville legge seg inn rett vei (ligger rett på pc). Så nå ligger på siden :( Har prøvd alle triksene jeg kan og ingenting hjalp. Så om noen har gode triks for å fikse dette, vil jeg gjerne ha dem.

Prøvde meg på et criss cross card i kveld, men det kortet for i søpla. Så da ble det et brettekort til jente igjen.
Jeg har fått tilbakemeldinger om at det har vært trøbbel med å få lagt inn kommentarer på innleggene mine. Vet ikke hva som er årsaken, da jeg ikke har gjort endringer på innstillingene. Registrerer bare at flere sliter med samme problem på andre blogger, så da satser jeg på at dette er noe som går over.

2 kommentarer:

 1. Så utrolig flott kort i herlige farger og en tøff bretteteknikk :)
  Har laget en såle under skoen som man kan skrive på, ellers lager jeg et kort eller tag ved siden av.
  Klem Lill

  SvarSlett
 2. Ååå, so nydeleg. Eg elskar desse fargane i hop ♥
  Flott bilde du har brukt :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!