onsdag 18. mai 2011

Tryllekort

Marianne som er designer hos StampARTic, har i vinter laget flere tryllekort. tid. Hun har vært så snill å lage en tutorial på det. Jeg likte kortene og lagret linken til tutorialen, slik at jeg kunne prøve meg på et når jeg fikk litt bedre tid. Endelig ble det tid og jeg tror nok det blir flere ved en senere anledning :)

Mamma la inn bestilling på konfirmantkort til gutter og jenter her i vinter. Mange konfirmanter som de skal gi gave til. Har laget noen få tidligere i vår, men jeg har enda mange igjen å lage før jeg blir ferdig med alle. Hadde egentlig en plan om å bli ferdig med alle til 17.mai, men slik gikk det altså ikke til. Det har rett og slett vært altfor fint vær og da fristet det mer å være ute enn inne :)

Siden jeg har mange konfirmantkort igjen å lage, ble det konfirmant denne gangen også :DMønsterark fra papirdesign sin kolleksjon.2 kommentarer:

  1. Så stilig. Toppers med lilla, og motivet var kjempefint. Veldig passende tekst også. Da regner jeg med at det triller ut kort her på løpende bånd. :):)

    SvarSlett
  2. Nydelig tryllekort:-) Lekkert med lilla og søt Tilda!!
    Legger meg til som følger hos deg...tusen takk for hilsen i bloggen min..så fant jeg din blogg også.

    Klem Laila.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!