onsdag 20. juli 2011

Ønsker Beiarpia velkommen til bloggverde :)

Nå er det lenge siden siste innlegg og da er det vel på tide at jeg gir litt lyd fra meg igjen :) Jeg nyter sommeren og ferien som best jeg kan, men så langt har jeg ikke laget et eneste kort. Har gjort mye annet i stedet, rett og slett nytt både godværs- og regndager :D. Men jeg må vel til pers snart, da jeg har en samboer som snart har bursda. Selv om jeg ikke har laget kort eller skrevet innlegg, så er jeg som smått innom bloggene og ser hva dere har lagt ut. Henter litt inspirasjon :) Men får ikke alltid lagt igjen kommentarer på bloggene, da jeg ikke får logget på for å kommentere. Vet at andre også har samme problem, men aner ikke hvordan dette skal løses.

Nok om det og over til noe helt annet. Min lillesøster har nå laget seg en egen blogg og den heter "Mine prosjekter". Bloggen hennes handler ikke om kortlaging, men er en håndarbeidsblogg.  Hun blogger om alt fra strikking til sying av kjoler og skjørt. Hun har stadig et prosjekt eller to på gang, så ta en titt innom bloggen hennes :D

Kjørepose som hun nettopp er ferdig med


Garn til neste prosjekt som er en soljakke.Da skal ferien nytes videre, selv om det i dag er regn ute. Ønsker alle en fortsatt god sommer og så kommer det forhåpentligvis et innlegg om ikke så altfor lenge:)

3 kommentarer:

 1. Hobbyrommet ligger nedpakket, og vil nok gjøre det enda ei uke eller to. Har besøk, og da får vi ikke snekra. Men jeg broderer, hekler, leser og nyter dagene. Har vært på TreL og kjøpt noen nydelige ark som kanskje blir et kort eller to snart. Tenker jeg kaprer spisebordet ei stund. :)

  Så koselig at søstra di også har blogg nå. Må ta en tur innom å titte der også.

  Ha en fortsatt fin ferie, heldigvis noen uker igjen!!

  SvarSlett
 2. Fin kjørepose! Heldig du som er flink å strikke. Jeg foretrekker hekling, strikking får de som kan det gjøre....
  Hvis du plages med å få logga deg på, gir jeg videre det rådet som hjalp meg: Når du logger på bloggen din, under passordet er det ei avkrysningsrute, la den stå blank. Det hjalp iallefall meg. Lykke til!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!