torsdag 23. juni 2011

Kort til ei lita frøken :)

Da er det sommer og ferietid for mange. Våren har vært hektisk og tida har gått altfor fort. Håper bare at sommerferien ikke går like fort som våren har gjort.

Kortet denne gangen er til ei lita jente som heter Sara og hun fyller 4 år neste uke. Stemplet fra Mo Manning heter bossy og det passer godt til denne lille frøkna. Hun er ganske sta og bestemt, samt glad i å bestemme over andre, Hun kan være litt streng, hun passer på oss og at vi gjør ting rett. Hun er glad i rosa og ting med glitter på. Så kortet denne gangen er i diverese rosa bazzil, samt rosa mønsterark fra Papirdesign. Ellers så er motivet pyntet med en kant med  glitter og kortet er sprayet med en glitterspray (aner ikke hva den heter, men sprayen gjør at kortet glinser litt ekstra).
Vil med dette ønske dere alle en riktig god sommer, enten dere blir hjemme eller skal ut på reise. Jeg blir å følge med på bloggene  deres og så får tiden vise om det blir noen nye innlegg fra meg etter hvert. Spørs hva det blir tid til, mange jern i ilden.

God sommer!1 kommentar:

  1. Jeg liker så godt det motivet du har valg til dette kortet :))
    Nydelig gjennomført.

    God Sommer til deg også. Aina

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!