fredag 12. august 2011

Bursdagsgaven min

Jeg fylte 31 år 27.juli, men var bortreist på selve dagen. Da ferien var over og jeg kom heim til Beiarn,  fikk jeg en pakke fra lillesøstra mi (Beiarpia). Hun har brukt sommeren på å strikke en soljakke til meg. Så nå er jeg den heldige bruker av en soljakke :D :D :D :D :D :D  Jeg skrev et innlegg her i midten av juni og ønsket henne velkommen til blogverden og da var soljakken et av prosjektene som hun hadde lagt ut bilder av. Lite visste jeg da at det var jeg som skulle få den :)Hun har holdt på med flere prosjekter mens hun har vært hjemme. Blant annet sydd seg veske og kjole med mer. Vil du se mer til hennes prosjekt så er det bare å gå inn på blogen hennes.

6 kommentarer:

 1. Å, så heldig du var, den jakken var kjempefin. :) Kikka innom bloggen til søstra di, blir spennende å se den ferdige kjolen. Stoffene var nydelige.

  God helg, sees på mandag!

  SvarSlett
 2. Så snill lillesøster du har:) Det var en flott jakke! Klem:)

  SvarSlett
 3. Så stilig!!!
  Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min!

  SvarSlett
 4. D va en kjæmpe fin jakke. Så flink søstra de e me håndarbeid :) Hadde dåkker en fin vognferie til Sverige? D går bare fint her. Vet ikke helt hva som skjer til høsten enda, men d ordna sæ sikkert etterhvert :)

  SvarSlett
 5. Kjempefin jakke, og artig med hjemmelagde gaver. Vi har flyttet til Valnesfjord. Jeg har alltid syns det er så fint her, og nå hadde vi sjansen. Enklere å komme nærmere Bodø og hytta. Vi begynner å komme ganske godt i orden her, så nå kan vi slappe litt av mellom øktene også :))

  SvarSlett
 6. Så irriteranes når man mangla nåkka. Du får skynd de etter jobb i morra å kjøp blækk. Har fått litt dilla på Mo Manning sine motiva. Ho send ut det eine finar enn dæ andre. Dessuten så tar digitale motiv liten plass, og ingen ser kor mange vi har. he, he
  Spent på å sjå ka du ska lag. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!