søndag 18. september 2011

Enda et posekort :)

Som jeg skrev om i forrige innlegg, så har jeg flere jeg kjenner som straks har bursdag. Derfor ble det ei økt i går kveld med litt kortlaging.  Litt spekulering blir det også, men det har jeg bare godt av. Tiden flyr når man holder på, men på samme tid så er det full avlapping. Ikke noe stress og mas, bare jeg som koser meg med papir :)

Det ble et posekort denne gangen også, måtte bare prøve å lage et til.


Vet ikke hva det er med meg og bilder som ikke vil ligge rett vei når de legges inn på bloggen. Skjedde sist gang også, men denne gangen er det to kort som ikke vil ligge rett. Uansett hva jeg har prøvd, så blir det feil (tatt nye, snudd de på pc osv.). Eneste som jeg spekulerer på  er om det har noe med det nye opplastingsfunksjonen for bilder å gjøre. I den gamle kunne jeg lure den ved å snu bildene eller å lagre en kopi, men nå går det ikke ann.


Her i Bodø er det en nydelig høstdag i dag. Altfor fin til at dagen skal tilbringes inne. Må benytte sjansen til å nyte finværet når det først er her, så dagen skal tilbringes ute. Først og fremst så skal jeg ut på tur enten på sykkel eller føttern. Men så må jeg vel kanskje ta ei økt ute, fjerne blomster som er avvisnet osv. Men når kvelden kommer og det begynner å bli mørkt ute, så spørs det om det ikke blir ei økt til med kortlaging. :)

Ha en fin søndag!

3 kommentarer:

 1. Så flitting du e :)

  SvarSlett
 2. Jättesnyggt påskort.
  Hoppas du hinner med att göra gåvor till alla födelsedagar.

  SvarSlett
 3. Hei og tusen takk for koselig helsing på bloggen min :)
  Lekkert posekort du har laget her :)

  Ønsker deg en super kveld - klem ♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!