lørdag 24. september 2011

Litt netthandling

North Star Stamps har mange flotte stempler og nå har jeg endelig fått lagt inn bestilling på noen som jeg bare måtte ha. Lagt den inn i dag, men må nok vente noen dager ekstra på dem siden de er opptatt med stempelscrapmessa denne uka.
Gleder meg til jeg får stemplene i posten. Da er jeg også ferdig med møtene på jobb og da er det bare å sette seg ned å kose seg med nystemplene.

Ha en fortsatt fin helg!

6 kommentarer:

 1. Ja, nå har du noe å se fram til:)
  Gleder meg til å se hva du lager med dem. Ha ei fin helg:)

  SvarSlett
 2. Mange fine tekststempel der!

  SvarSlett
 3. Det tekststempelet jeg har brukt er fra en hel stempelplate med mange herlige tekster til mannfolk. Laget av Norsk stempelblad. (stempelblad.no)
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Knallflotte tekster dette:)
  Klem Gunn

  SvarSlett
 5. Hei Nina!
  Må bare takke for besøk og koselige ord fra deg,kjempehyggelig:)) Og siden du la igjen spor,så var det jo bare for meg å gå på besøk:))En kjempefin måte å bli kjent på,må si vi deler en utrolig flott hobby!!!
  Ser du har bestillt mange fine stempler,jeg har det første - men kunne godt tenke meg mange av de andre også,får likssom aldri nok av tekster jeg.. men det er jeg sikkert ikke alene om:) Legger meg til som følger, og så skal jeg titte litt mere hos deg!!

  Ønsker deg en fin dag!
  klem fra Heidi:)

  SvarSlett
 6. Takk for koselig kommentar. :) Veldig gøy å lage kort med den heksa. Mo Manning har så mange tøffe motiver. Ser du har bestilt noen flotte tekststempel. Var på TreL på lørdag og shoppet litt, og nå er det snart tid for julekort også. Morsomt!!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!