tirsdag 13. september 2011

Posekort

I kveld ble det endelig tid til å sette seg ned litt med papirhobbyen min. Lysten til å lage kort har vært her hele tiden, men litt verre med tid og energi. Høsten så langt har vært veldig hektisk, mye som skal ordnes når man skal ha første trinn. Men nå begynner ting å roe seg ned litt og det var deilig å ta seg tid til å bare rote med papir igjen :)

Denne gangen har jeg prøvd meg på et posekort. Har lenge hatt lyst til å prøve meg på et sånt kort og endelig fikk jeg det til. Plagdes litt, men ble fornøyd til slutt. Ser at de fleste velger å ha dette stående, men pga motivet bestemte jeg meg for å lage det liggende.

Svigermor har bursdag i morgen den 14.09, så dette kortet er til henne.

Forsiden av kortet.
Dette bildet ligger rett vei på pcen, men når det lastes opp snur det seg. Får ikke til å endre dette, så dere får snu skjermen litt for å se det rett vei :)


Bursdagshilsen

Skriveflate

Blir forhåpentligvis flere kort i løpet av uka. Har en lillesøster som snart har bursdag, så da må jeg vel lage et kort til henne.

Ha en fortsatt fin uke!

4 kommentarer:

 1. Flotte farger og helt nydelige stempler du har brukt her. Jeg liker så godt kombinasjonen brun-rosa og brun-lyseblå :))

  SvarSlett
 2. Morsomt motiv. Nydelig det papiret. Rosa og brunt er kjempefint sammen. :)

  SvarSlett
 3. Flott posekort du har laget! Herlig motiv:)
  Klem Berit

  SvarSlett
 4. Så nydelig, morsomt motiv:)
  Klem Gunn

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!