onsdag 29. februar 2012

Ryddesjau på kort/gjesterommet :)

Ble ikke noe kort i dag heller. Fant i stedet ut at det var på tide å rydde opp i kortsakene mine. Fullstendig kaos på arbeidsbordet. Diverse stempler (jul, bursdager, visdomsord m.m) lå strødd utover, ikke minst bånd, lim, teip, papir og anna utstyr som ikke lå på rett plass. Sist gang da jeg laget teposekortet, plukket jeg bare ut det jeg trengte av utstyr og satte meg ned ved kjøkkenbordet i stedet. Orket ikke å tenke på å rydde opp i alt rotet. Men nå har jeg vinterferie og jeg har brukt deler av dagen til å ordne opp. Så nå blir det forhåpentligvis lettere å sette seg ned. Noe småtteri er det igjen, men det ble mye bedre :)

Arbeidsbordet mitt (et gammelt kjøkkenbord med to klaffer). 
Har ikke tatt et førbilde, men det så som sagt bomba ut. Det er ennå litt igjen å ta vare på, men nå går det ann å sette seg ned igjen:)

Ikeahylle (se innlegg om kjøp her) til å oppbevare puncher, varmepistol med mer. 
Veldig kjekk til lagring av utstyr, ikke minst lett å hente fram igjen :)

Fikk i høst en idè etter en tur innom Trine sin blogg. Hun hadde puttet umonterte stempel inn i tomme cdcover, merket coverne og plassert dem i en cdhylle. Min plan ble å gjøre det samme, men siden jeg ikke hadde noen hylle som passet, så kjøpte jeg to pappesker som var beregnet for oppbevaring av cdcovere. Men jeg kom meg aldri i gang med dette i høst,  men i dag fikk jeg endelig begynt. Har kommet meg godt i gang, men har enda en lang vei å gå for alle stemplene er på plass. I første omgang så prøver jeg å få alle tekststemplene plassert. Tidligere har jeg hatt alle umonterte stempler i en ringperm, klistret dem på en plastside. Men syntes det var vanskelig å finne de rette tekststemplene og måtte da lete lenge før jeg fant de jeg skulle bruke.

Har merket hvert cover med navn på teksten. I tillegg har jeg stemplet teksten på et ark som ligger inni coveret. Dette gjør at jeg kan se hvordan stempelet ser ut i virkeligheten uten at jeg må ta det ut og stemple for å se hvordan det ser ut.                                                             Oppbevaringsesker for umonterte tekststempler. 

Cdcover med stempler inni.

Har fortsatt mange stempler som skal taes vare på, men har nå fått en god start. Satser på å ta det unna litt etter litt. Gleder meg i hvert fall til å sette meg ned med litt kortlaging. Har mange planer, men ingen har så langt blitt satt ut i livet. Så får se etter hvert hva jeg får til.

Ha en fortsatt fin uke!
5 kommentarer:

 1. Det er så godt å få ordnet opp i rotet ja. Blir lett det med så mange småting. Hos meg ser det ut som ei lita bomba hule fortiden :)). Det er jo helt genialt med cd-cover til stemplene. Tror jeg må få gjort noe med det snart. Ha ei fortsatt fin vinterferieuke :))

  SvarSlett
 2. For en kjempejobb du har gjort. Når du i tillegg har planer for hva du skal lage, så har du jo mye å glede deg til. :) Nyt dagene på hytta.

  I morgen skal jeg ta en kveldstur til TreL å shoppe litt. Trenger noen nye papirer, og kanskje litt til. he, he

  Ha en fortsatt fin vinterferie!!!

  SvarSlett
 3. Heisan!
  Så artig å se oppbevaringstips og ikke minst kortekroken din!
  Jeg har også akkurat lagt ut tips på oppbevaring i bloggen min.Velkommen

  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 4. Så kjekt å få ryddet i scrappesakene. God oppbevaring er et must! Ser ut som du har mye fint og kose deg med fremover:-)

  Ha en fin og kreativ uke!
  KLem Laila.

  SvarSlett
 5. for en orden!! kjekt å kikke innom bloggen din :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!