lørdag 10. mars 2012

Teposekort til en jubilant

Til morsdagen laget jeg et teposekort til mamma. Det ble godt mottatt og hun bestilte i samme slengen et bursdagskort i samme stil. Kortet er til en dame som fyller 60 år nå i mars. Damen er sprek og da er motivet med dame på sykkel midt i blinken. For å få plass til motivet, måtte jeg endre målene i forhold til malen. 

Synes forsiden på kortet mangler noe. Tror jeg må finne en tekst som for eks gratulerer med dagen eller til jubilanten. 

Bildene under viser innsiden på teposekortet. (Bildene vil ikke ligge rett vei når de lastes opp, ligger rett på kamera og pc :( ).


 Skrivefelt for personlig hilsen, bakerst i kortet.  Tror jeg må pynte litt mer her også :)

Tags med tekster om livet.

Neste gang jeg skal lage teposekort, så blir jeg nok å bruke samme mål som på det første kortet mitt. Synes kortet ble vanskeligere å dekorere innvendig i forhold til sist gang, flatene ble litt for store. Sist gang pyntet jeg med tekster på lommene. Denne gangen synes jeg det ble nok med tekster på tagsene. Det igjen gjør at jeg synes det ble vanskelig å pynte lommene.

Har planer om flere kort i helgen, et par bursdagskort til og ikke minst et dåpskort. Får se hva det blir til etter hvert. Helga er fortsatt ung :)

Ha en fortsatt fin helg!

2 kommentarer:

  1. Så morsomt et stempel du har brukt her :))
    Ha ei forsatt god helg..

    SvarSlett
  2. Det motivet er bare så herlig! Kortet ble kjempefint. Stilig med tags i lommene. Supermye fint i candyen jeg fikk fra Papirdama. Måtte på TreL i dag og kjøpe pastellfarget kartong, og nå sitter jeg her og pusler litt.

    Ha ei fortsatt fin helg!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!