søndag 20. november 2011

Nye mønsterark fra papirdesign

På fredag var jeg en tur innom Trel og  fant fort ut at det var kommet inn mye nytt papir og mye annet rart. På handlelista sto det såkalte basisting som lim, teip og bazzilkartong i diverse farger. Klarte nesten å komme meg ut derfra uten å avvike fra handlelisten, men oppdaget fort noe som fristet og det var julearkene fra papirdesign. Det var kommet inn flere nye ark med julemotiv og de måtte jeg bare ha noen av.Klarte ikke å stå i mot fristelsen. Tror ikke jeg våger meg innom Trel flere ganger før jul, har brukt nok penger på papir den siste tiden. Om jeg skulle trenge noe mer, så må jeg i så fall send samboeren min avgårde :)

Ble før helgen ferdig med julekortene som mamma skulle ha, så nå er jeg begynt på de jeg skal ha selv. Startet med å lage to kort, med motiv fra de nye mønsterarkene til papirdesign. Motivene er fra serien som heter vintertid, midthun/fjøsnissen (blå ramme) og midthun/nissevenner (rød ramme). Synes nissene var så søte, at arkene ble kjøpt bare pga motivene.
(hmm, vil ikke snu seg rette veien)

Da er  det på tide å ta kveld for min del. Jobbsekken er pakket og klar, i morgen er det ny arbeidsuke og ikke minst enda mere kortlaging. Ikke minst så er det straks advent og til helga skal det pyntes i leiligheta. Gleder meg :)9 kommentarer:

 1. Så herlige julekort:)
  Klem Gunn

  SvarSlett
 2. Flotte julekort! De mønsterarkene er vel noe jeg gjerne skulle ha hatt, nydelige motiv, men nå er det kjøpestopp her i gården:)
  Klem Berit

  SvarSlett
 3. Kjempekoselige kort:). Jeg har litt ekstra sans for de urnorske nissene :)

  SvarSlett
 4. Så herlig nissekort!Knall flott mønsterpapir og gleder meg til shopping jeg også snart!

  Tusen takk for at du er med på blog candyen min og hvis du vil kan du også være med på Give Awayen min som ligger i bloggen min nå.

  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 5. Lekre julekort!!
  De arkene er så nydelige, så jeg har nok måttet anskaffe et par selv.. :)) likte veldig godt tekstene på innsidene også :)

  Ønsker deg ei flott uke!
  klem fra Heidi:)

  SvarSlett
 6. so simple and classy! beautiful cards!

  SvarSlett
 7. Herlige julekort Nina!
  Jula er helt klart den koseligste tiden av året:-) ...kos deg med pyntingen til helga!

  Ha en fin uke! KLem Laila.

  SvarSlett
 8. two fabulous cards Nina, I love those images they are amazing...thank you for your wonderful comment on my Dreamteam blog hop make
  Mina xxx

  SvarSlett
 9. Så flotte enkle julekort!! Digg!!

  Så supert at du vil bli med på JuleKalenderen vår!!
  Vi gleder oss!!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!