lørdag 12. februar 2011

Morsdagskort til min mamma :)

I går reiste jeg hjem til foreldrene mine for helga. Hadde med meg en morsdagsgave til mamma, et kort og en gave fra oss alle. Gaven var fra både mann og unger (vi vil vel alltid være unger, selv om vi er godt voksne alle tre). Men siden gaven ikke tåler å stå innpakket så veldig lenge, fikk mamma både gaven og kortet i går kveld. Gaven var et oppsats med orkideer og nelliker og den falt i smak. Liker den godt selv, så det spørs om jeg ikke må en tur innom blomsterbutikken igjen i neste uke og kjøpe en til meg selv :)

Her ser du bilder av oppsatsen.


Kortet er en bokeske og esken er fylt med karameller. Vet at mamma liker karameller :) Så i går var jeg innom Monikas godteributikk (tror det er det den heter) i glasshuset og kjøpte karameller til bokesken :) :)

Bildet under ligger rett vei på pcen, men uansett hvordan jeg legger det inn så snur det seg når jeg laster det opp til bloggen.Bildet er litt uklart, for kameraet klarte ikke å fokusere.

4 kommentarer:

 1. Superstilig bokkort, det motivet er så flott. Koselig med blondene på kanten. Kan tenke meg at mammaen din ble glad for det flotte kortet og den vakre blomsteroppsatsen.

  Søstra mi har vært og kjøpt meg flere tursjer i dag. Men jeg har ikke fått gjort noe hobby i dag. :)

  Ha en flott lørdagskveld!

  SvarSlett
 2. Ja, blitt litt hekta på tags. Går fort når man ikke har så mye tid. :) Holder på med et dåpskort som jeg skulle ha sendt i morgen, men det rekker jeg ikke.

  SvarSlett
 3. Hei Nina :)
  Takk for koselig besøk og gode ord :)
  Så flott bokeske du har laget:)
  Mer har du adr, så kan du prøve på, et gøy kort å lage:)
  Ha en fin kveld og helg!
  Klem Lill
  http://www.youtube.com/watch?v=8vjtaZoAqPw

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!