torsdag 24. februar 2011

Oppbevaring av spellbinders og andre dies

Ble litt mer kortlaging i kveld. Har laget et bokkort og det er ferdig satt sammen og pyntet med mønsterark. Det som mangler er motiv, tekst og eventuell annen pynt på forsiden. Blir ikke mer i kveld, så får se i neste uke hva det blir til.

Jeg begynner etter hvert å få en del spellbinders dies og andre dies. Ser at jeg må finne en bedre måte å oppbevare dem på, enn i plasteskene som følger med. Får ikke noe ordentlig system på dem slik det er nå og det blir fort rot i dem. Lurer på om det er noen som har et forslag til en god måte å oppbevare dem på? Jeg har sett at noen har laget seg egne bøker, men jeg har ikke helt skjønt hvordan de gjør det. Tips mottas med glede :)

I morgen er det helg igjen og for min del blir det ikke kortlaging, men andre ting som står på tapetet:)

God helg!

3 kommentarer:

  1. Tusen takk skal du ha. :) Har rydda pulten min og leita frem bøkene jeg trenger. Skal på biblioteket i morgen og hente noen flere.

    SvarSlett
  2. Kom over bloggen din i dag, her var mye spennende. Ser du etterlyser oppbevaringssystem for spellbinderser m.m. Jeg har funnet et system jeg er kjempefornøyd med - nemlig ei stang fra Ikea med kroker (kan sende deg navnet på den om du er interessert samt bilde av den m/spellbinders m.m. på. De finnes i allefall to lengder.

    SvarSlett
  3. jeg holder selv på å ordne meg et system for spellbinders diesene mine. har en ringperm med pappark, som jeg fester magnettape på, så er det bare og feste diesene på magnetene:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg veldig stor pris på.
Ha en flott dag!